Aprod.hu

Az apród.hu egy viszonylag új apróhirdetési oldal, melyet az allegroup.hu Kft üzemeltet.  A cikk írásakor már több mint 201 ezer aktív hirdetés között böngészhetünk, melyek különféle témakörök szerint vannak csoportosítva.A hirdetési oldal egyébként egy hálózat tagja, így ennek megfelelően megvannak az oldal külföldi megfelelői is. A szomszédos Szlovákia, Csehország és Románia mellett találhatunk társoldalakat az Észak-Afrikai országokban is. Ugyanakkor érdemes megemlíteni, hogy az aprod.hu üzemeltetője az a cég, aki jelenleg a vatera.hu és teszvesz.hu tulajdonosa és üzemeltetője is.

aprod.huAz apród.hu címen megjelenő internetes oldalnak már a szlogenje is mindent elmond: „Ingyenesen és egyszerűen”. Ennek megfelelően az oldal nevét kedvesen imitáló apród képe mellett máris megtalálhatjuk a keresődobozt, melyben kulcsszavas módszerrel kereshetjük ki az érdeklődésünknek megfelelő apróhirdetést. A középpontban egy Magyarország térkép látható a nagyobb városok, főbb megyeszékhelyek kiemelésével. Az egér mozgatására mindig az aktuális megye világít sárga színnel, rákattintva pedig máris a helyi hirdetések között találjuk magunkat. Itt automatikusan a kínálat kategóriában feladott hirdetések jelennek meg, melyeket tovább szűkíthetünk város és kategória szerint, valamint külön böngészhetjük a magánszemélyek és a cégek hirdetéseit. Egy kattintással pedig kínálati hirdetésekről átválthatunk a keresleti hirdetésekre, úgy hogy a megadott hely és kategória nem fog változni.

Ha nem keresgélni, vásárolni szeretnénk, hanem inkább mi magunk kínálnánk valamit a hirdetési piacon, az apród.hu-n ezt ingyenesen megtehetjük, méghozzá korlátlan mennyiségben. A feladott hirdetés 90 napig él az oldalon, de ezután lehetőség nyílik a meghosszabbításra. A főoldalon az ország térkép alatt narancssárgával kiemelt „Adj fel hirdetést” gombra lépve pár kattintással már regisztráció nélkül is feladhatjuk hirdetésünket! Csupán egy kategóriát kell választani, megadni a hirdetés címét, leírását, kiválasztani, hogy magánszemély vagy cég-e a hirdetés feladója. Ezen kívül kötelező még beírni az eladó nevét, email címét és kiválasztani a hirdetés területét, de minden további nélkül adhatunk meg egyéb elérhetőségeket és tölthetünk fel képet a mondandónk illusztrálására.

A hirdető oldalra ugyan nem kötelező regisztrálni, de ha esetleg többször is fogunk hirdetést feladni, vagy akár keresni érdemes a regisztrációs lehetőséget kihasználni. Amennyiben az apród.hu oldalon saját profilt alakítasz ki kényelmesen kezelheted a feladott és megfigyelt hirdetéseidet valamint beérkező leveleidet. Ha rendelkezel profillal bármikor módosíthatod, szerkesztheted, meghosszabbítod vagy törölheted a hirdetésedet.

Az apród.hu lehetővé teszi azt, hogy a lehető leggyorsabban és a hozzád lehető legközelebb találd meg azt amit keresel, valamint add el termékeidet a kényelmesen közvetlen környezetedben. www.aprod.hu

Megjegyzés zárolva.Protected by Copyscape Online Plagiarism Checker