Jofogas.hu

A jófogás.hu internetes apróhirdetési oldalon a jelképes értékű dolgoktól kezdve a nagy értékű ingatlanokig minden eladható, kiadható vagy épp árusítható!
Az oldal szerkesztői küldetésüknek tekintik, hogy a látogató csak a legjobb minőségű hirdetésekkel találkozzon, ennek érdekében minden feladott hirdetést külön ellenőriznek, mielőtt felkerülhet az oldalra. Biztosak lehetünk tehát benne, hogy itt csak jó fogással találkozhatunk vagy legalábbis van rá esély

Az apróhirdető portál több, mint 1 millió hirdetést tartalmaz és naponta több száz  ügylet zajlik le az oldalon keresztül, ami azt jelenti az oldal szerint, hogy összesen körülbelül 120 – 140 millió forintnak megfelelő forgalmat bonyolítanak le itt a látogatók naponta. Üzemeltetési csapata egyébként számos külföldi oldalt és egyéb speciális hirdető oldalakat is üzemeltet tehát abban abszolút megegyezhetünk, hogy jelentős súlyú weboldalról beszélgetünk. Habár Magyarországon nem túl régóta vannak jelen, szép teljesítmény ekkora számú hirdetési adatbázis összehozása.

A főoldalon azonnal az ország térképpel találjuk szemben magunkat, ahol kiválaszthatjuk a megyét, aminek hatókörén belül a hirdetéseket böngészni vagy feladni szeretnénk. Ha megvan a minket érdeklő megye, akár az összes kategória hirdetéseit ömlesztve vagy kategóriánként külön-külön is megtekinthetjük. A 9 főkategórián belül találunk kisebb alkategóriákat, melyek koncentrálják a keresést, konkrét témára vagy a kereső dobozban is megadhatunk kulcsszavakat a kereséshez. A jófogás.hu oldalon létezik egy kedvencek funkció, ami megkönnyíti a dolgunkat abban az esetben, ha mindig ugyanazt keressük az oldalon. Itt a keresési eredményt lehet elmenteni, amiket inaktív állapotban is 90 napig tárol a rendszer.

Amennyiben eladni szeretne ezen a weboldalon néhány  kattintással megteheti ezt! A hirdetés feladás nagyon egyszerű és ingyenes. A főoldalon a bal felső sarokban található hirdetésfeladás menüpontra kell kattintani és az elérhetőségek megadása után kategóriát és régiót kell választani! Vigyázzunk egy hirdetést csak egyszer lehet közzétenni az oldalon, több régióban tehát ugyanazt a dolgot nem hirdethetjük meg. Ha ez megvan adni kell egy rövid leírást azaz egy címet a hirdetésünknek valamint meg kell írni a szövegét. Akkor van nagyobb esély arra, hogy portékánk hamar célba talál, ha élünk a képfeltöltés lehetőségével is, ugyanis a képes hirdetésekre 8-10-szer nagyobb a válaszolási arány, mint a kép nélküli hirdetésekre. Arra is figyelni kell, hogy egy hirdetésben csak egy termék szerepelhet.

Az oldal jó tulajdonsága még, hogy a közösségi oldalakon egy kattintással megoszthatjuk a jófogáson feladott hirdetéseinket, így biztosak lehetünk benne, hogy ismerőseink is látni fogják azt. jofogas.hu

Megjegyzés zárolva.Protected by Copyscape Online Plagiarism Checker