Megyeiapro.hu

A megyeiapró.hu nem csupán egyetlen speciális, hanem többféle témában fogad be apróhirdetéseket. Akár eladni-venni, állást keresni-kínálni, ingatlant vadászni vagy egyéb dolgát közszemlére tenni szándékozik valaki ez az a hely Ahol hirdetése célba talál…

A hirdetési oldal neve megyeiapro.hu, hiszen már a fejléc alatt közvetlenül egy kattintással a választott megyén belüli hirdetések között találhatjuk magunkat. Így a megyék apróhirdetései külön egy-egy rész alatt található, akár külön hirdetés magazinok lennének. Az oldalt az I-Network 2005 Bt üzemelteti 2004 óta.

ApróhirdetésA weboldal bal oldalán helyezkednek el a főkategória és kategória megnevezések, amik megkönnyítik a böngészést illetve azt, hogy hirdetésünket valóban a legrelevánsabb helyen tüntessük fel. A megyeiapró.hu egyébként több, mint 140 kategóriában teszi lehetővé a hirdetések megjelenését, minél jobban elősegítve ezzel a nagyobb átláthatóságot és eredményességet. A hirdetések között böngészhetünk ezekre kattintva is, de ha konkrét dologra vagyunk kíváncsiak használjuk a keresődobozt. A megyék alatt piros betűs linkek találhatók, amelyek között gyorsan megtalálható a hirdetés feladás, az aktiválás és a keresés menüpont is. A keresőben egyszerűen egy kulcsszó megadásával kereshetünk, akár az egész rendszerben akár egy kategórián vagy témakörön belül is ráadásul még a maximum árat is meghatározhatjuk.

A hirdetésfeladás a megyeiapró.hu-n ingyenes – kivéve az állást kínál, diákmunka, távmunka és kiegészítő munkát kínál kategóriákba. Lehetőségünk van választani az egyszerű vagy a teljes hirdetésfeladás között. A kettő abban különbözik egymástól, hogy míg a teljes hirdetésfeladás 3 kategóriában történik egyszerre az egyszerű hirdetésfeladás egyetlen kategóriára korlátozódik és ennek megfelelően gyorsabb is. Természetesen, ha még nagyobb hatékonysággal szeretnénk hirdetni kérhetünk hirdetés kiemelést, de ebben az esetben ellentételezni kell a szolgáltatást. Az ilyen hirdetési díjak egyébként egy pár száz forintos emelt díjas SMS-ben merülnek ki. Egy apróhirdetés feladása egyébként nagyon egyszerű a Megyeiaprón is. A legfontosabb, hogy elérhetőségi adatokat, területi-, kategorikus besorolást és leírást adjunk hirdetésünknek. Fontos tudni, hogy csak akkor jelenik meg az oldalon a hirdetés, ha azt a megadott email címünkre kiküldött aktiváló kóddal vagy aktiváló linkkel aktiváljuk.

A megyeiapró.hu apróhirdetési oldalhoz tartozik még egy blog is, melyet a piros betűs menüpontok között és a jobb oldali sávban egyaránt elérhetünk. A blogon olyan írások találhatók, mint például hogyan szelektálunk hatékonyan az álláshirdetések között vagy tippeket ahhoz, hogyan tegyük fokozottan eredményessé hirdetésfeladásunkat de választ kaphatunk a megyeiapróval kapcsolatos leggyakoribb kérdésekre is.

Az oldal egy próbát megér ha szeretnék eladni ingatlanukat vagy ingyenesen kívánunk hirdetést feladni. Hirdetés Feladás itt.

135
Thanks!
An error occurred!

Megjegyzés zárolva.Protected by Copyscape Online Plagiarism Checker