Megyeiapro.hu

A megyeiapró.hu nem csupán egyetlen speciális, hanem többféle témában fogad be apróhirdetéseket. Akár eladni-venni, állást keresni-kínálni, ingatlant vadászni vagy egyéb dolgát közszemlére tenni szándékozik valaki ez az a hely Ahol hirdetése célba talál…

A hirdetési oldal neve megyeiapro.hu, hiszen már a fejléc alatt közvetlenül egy kattintással a választott megyén belüli hirdetések között találhatjuk magunkat. Így a megyék apróhirdetései külön egy-egy rész alatt található, akár külön hirdetés magazinok lennének. Az oldalt az I-Network 2005 Bt üzemelteti 2004 óta.

ApróhirdetésA weboldal bal oldalán helyezkednek el a főkategória és kategória megnevezések, amik megkönnyítik a böngészést illetve azt, hogy hirdetésünket valóban a legrelevánsabb helyen tüntessük fel. A megyeiapró.hu egyébként több, mint 140 kategóriában teszi lehetővé a hirdetések megjelenését, minél jobban elősegítve ezzel a nagyobb átláthatóságot és eredményességet. A hirdetések között böngészhetünk ezekre kattintva is, de ha konkrét dologra vagyunk kíváncsiak használjuk a keresődobozt. A megyék alatt piros betűs linkek találhatók, amelyek között gyorsan megtalálható a hirdetés feladás, az aktiválás és a keresés menüpont is. A keresőben egyszerűen egy kulcsszó megadásával kereshetünk, akár az egész rendszerben akár egy kategórián vagy témakörön belül is ráadásul még a maximum árat is meghatározhatjuk.

A hirdetésfeladás a megyeiapró.hu-n ingyenes – kivéve az állást kínál, diákmunka, távmunka és kiegészítő munkát kínál kategóriákba. Lehetőségünk van választani az egyszerű vagy a teljes hirdetésfeladás között. A kettő abban különbözik egymástól, hogy míg a teljes hirdetésfeladás 3 kategóriában történik egyszerre az egyszerű hirdetésfeladás egyetlen kategóriára korlátozódik és ennek megfelelően gyorsabb is. Természetesen, ha még nagyobb hatékonysággal szeretnénk hirdetni kérhetünk hirdetés kiemelést, de ebben az esetben ellentételezni kell a szolgáltatást. Az ilyen hirdetési díjak egyébként egy pár száz forintos emelt díjas SMS-ben merülnek ki. Egy apróhirdetés feladása egyébként nagyon egyszerű a Megyeiaprón is. A legfontosabb, hogy elérhetőségi adatokat, területi-, kategorikus besorolást és leírást adjunk hirdetésünknek. Fontos tudni, hogy csak akkor jelenik meg az oldalon a hirdetés, ha azt a megadott email címünkre kiküldött aktiváló kóddal vagy aktiváló linkkel aktiváljuk.

A megyeiapró.hu apróhirdetési oldalhoz tartozik még egy blog is, melyet a piros betűs menüpontok között és a jobb oldali sávban egyaránt elérhetünk. A blogon olyan írások találhatók, mint például hogyan szelektálunk hatékonyan az álláshirdetések között vagy tippeket ahhoz, hogyan tegyük fokozottan eredményessé hirdetésfeladásunkat de választ kaphatunk a megyeiapróval kapcsolatos leggyakoribb kérdésekre is.

Az oldal egy próbát megér ha szeretnék eladni ingatlanukat vagy ingyenesen kívánunk hirdetést feladni. Hirdetés Feladás itt.

Megjegyzés zárolva.Protected by Copyscape Online Plagiarism Checker