CsereBere.hu

A cserebere.hu oldal célja egy olyan virtuális helyszín kialakítása volt, ahol a hagyományos aukció és az emberek közötti pénz nélküli árucsere is megvalósulhat. Ennek megfelelően a látogató több lehetőség közül válogathat. Vehet vagy eladhat pénzért, meghirdetheti termékét egy licitre, de cserére is felkínálhatja azt. Tehát ezen a helyen vannak eladók, vevők és cserélők is.

cserebere.huRedlink Interaktív Kft. által üzemeltetett oldalon igen hasznos a csere lehetősége akkor, ha már régóta csak porosodik nálunk néhány tárgy vagy eszköz, melyeket mi nem tudunk hasznosítani, de valószínű, hogy mások igen. Ilyenkor felkínálhatjuk valami olyan dologért cserébe, amire viszont nekünk lenne szükségünk. Ez ideális magánszemélyeknek és akár vállalkozásoknak is. A gazdasági társaságok könnyedén kiárusíthatják itt elfekvő árukészletüket, de találhatunk az oldalon gyűjtőket, akik kifejezetten valamilyen gyűjteményre vadásznak. Így akárki haszonnal szabadulhat meg ma már csak a helyet foglaló bélyeggyűjteményétől!

Az oldal lehetőségeinek igénybevételéhez először regisztrálni kell a rendszerbe, amit a főoldal jobb felső sarkába kattintva tehetünk meg. Miután megtörtént a regisztráció és a bejelentkezés elérhető lesz a saját oldalam menüpont. Ebben az új eladás és csere opciót kiválasztva már csak meg kell adnunk a termékünk adatait. Egészen pontosan be kell állítani, hogy cserére vagy aukcióra kínálom-e a terméket, lehetőség szerint fényképet feltölteni róla valamint licit esetén meg kell adni egy induló összeget, csere esetén pedig azt, hogy milyen értékű árut vár saját termékéért cserébe.

Természetesen, ha ön nem szeretne licitáltatni a termékére, hanem biztos benne hogy mi az az összeg, amiért odaadja, beállíthat fix árat is. Viszont lehet, hogy a licitálás még magasabbra emeli az árat és csak jól jár vele! Épp ezért érdemes licitre bocsátani az árukat, de itt is meg lehet adni egy árat, amit ha valaki felkínál automatikusan vége a licitnek és a vásárló elviheti a terméket.
A cserebere.hu-n minden vásárló vagy eladó értékelheti a lezajlott ügyletet negatív vagy pozitív irányba. Ez azért jó, mert ha valaki tele van pozitív értékelésekkel hamarabb vásárolnak tőle az emberek, vigyázzunk azonban a negatív értékelések gyűjtögetésével, hiszen ez elriasztja a vevőket!

Ha valaki szeretne licitálni egy bizonyos termékre akkor elvileg folyamatosan nyomon kellene követnie a licit alakulását. De mivel nem ülhetünk egész nap a gép előtt, a cserebere.hu-n létezik egy automata licit funkció. Ez egy megadott maximumárig automatikusan felüllicitálja a többi vevőt fenntartva nekünk az árut! A legjobb, hogy a 27 kategóriában ingyen adhatok fel hirdetéseket sőt nemi emeltdíjas sms ellenében hirdetésemet 1 hetes időszakokra kiemelhetem a termékek közül. A cserebere.hu partnere a Gepárd Futárszolgálat így azonnal online elintézheted a megvásárolt vagy eladott terméked házhozszállítását is.

A cserebere.hu megtalálható a facebookon és a twitteren is!

Megjegyzés zárolva.Protected by Copyscape Online Plagiarism Checker